De bibliotheek gaat op 11 april over op een nieuwe manier van inloggen. Lees meer hierover op onze speciale pagina.

Informatieavond aangifte inkomstenbelasting 2023

Gepubliceerd op: 26 februari 2024 11:39

In de maand maart verzorgt Dick van Silfhout in alle vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek een informatieavond over het doen van belastingaangifte. De avonden zijn gratis, maar aanmelden via www.oostachterhoek.nl/belasting of in één van onze vestigingen is wel nodig.

Belastingaangifte inkomstenbelasting 2023

Het op de mat vallen van de bekende blauwe envelop is het jaarlijkse moment dat we massaal onze aangifte voor de inkomstenbelasting gaan doen. Vóór 1 mei moet dit binnen zijn bij de belastingdienst. Ga je zelf de belastingaangifte regelen? Tegenwoordig gaat dat digitaal en daar komt best wat bij kijken. Het is belangrijk om de juiste informatie bij de hand hebben en een aantal dingen goed te controleren.Tijdens deze avond krijg je informatie voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2023. Ook zal Dick vragen over toeslagen behandelen. Maar ook op andere fiscaal gerelateerde vragen zal hij zoveel mogelijk inspelen.

 

Dick van Silfhout

De informatieavond wordt verzorgd door Dick van Silfhout. Dick heeft een fiscale achtergrond en is momenteel onder andere werkzaam als digitaal vrijwilliger bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

 

Data en aanmelden

De informatieavond ‘Aangifte inkomstenbelasting 2023’ is gratis bij te wonen. Wel is het nodig om je aan te melden. Dat kan via www.oostachterhoek.nl/belasting of door je aan te melden in een vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

De informatieavonden vinden plaats op:

Dinsdag 12 maart om 19:30 in de Bibliotheek Groenlo

Woensdag 13 maart om 19:30 in de Bibliotheek Winterswijk

Vrijdag 15 maart om 19:30 in de Bibliotheek Neede

Dinsdag 19 maart om 19:30 in de Bibliotheek Ruurlo

Woensdag 20 maart om 19:30 in de Bibliotheek Borculo

Donderdag 21 maart om 19:30 in de Bibliotheek Eibergen

Vrijdag 22 maart om 19:30 in de Bibliotheek Lichtenvoorde