Onze vestiging in Borculo is vrijdag 6 september gesloten i.v.m. het Septemberfeest. Lichtenvoorde is gesloten op maandag 9 en dinsdag 10 september i.v.m. de kermis. Je kunt wel in alle andere vestigingen terecht. Fijn feest gewenst!

Workshop ‘Muziekinstrument maken met Micro:bit’

Gepubliceerd op: 28 mei 2024 16:30

Na het grote succes van het BIEBlab voor de jongste jeugd gaat de Bibliotheek Oost-Achterhoek de doelgroepen voor dit initiatief uitbreiden. Op 10 en 24 juni wordt de workshop ‘Muziekinstrument maken met Micro:bit’ gegeven. Deelname is gratis en aanmelden kan via: www.oostachterhoek.nl/bieblabjongeren of in de bibliotheekvestigingen.

Muziekinstrument maken met Micro:bit

In juni kun je zowel in Lichtenvoorde als in Groenlo terecht voor de workshop ‘Muziekinstrument maken met Micro:bit (maandagavond 10 juni in Lichtenvoorde en 24 juni in Groenlo). De avonden beginnen om 19.30 uur en deelname is gratis. Maak je eigen muziekinstrument met behulp van Micro:bit. Door middel van programmeren kun je je eigen geluiden instellen en heel eenvoudig leren muziek schrijven. Je leert in deze workshop de basis van programmeren alsook over de werking van luidsprekers en geluidsgolven. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een instrument naar keuze! Sluit de kabels op de juiste manier aan, schrijf het programma en geniet van je zelfgemaakte klanken.